Карамелизираме 5 с. л. захар във фурна или на котлона. Разпределяме добре карамела по дъното на тавичката. Оставяме на страна да изстине.
5 яйца се разбиват с 1 ч. ч. захар, добавят се ванилията и прясното мляко (0.8 л). Сместа за крема се изсипва върху изстиналия карамел.
Разбиваме 1 яйце със 100 гр. захар, добавя се млякото (100 мл), олиото, бакпулвера, брашното и какаото. Тестото се изсипва внимателно на струйка в средата на тавичката върху крема (при печене, тестото се разпределя само като блат над крема).
Поставяме тавата със сладкиша в по голяма тава, в която наливаме топла вода. Печем на водна баня около 50-60 минути на 180 градуса. След като изстине сладкишът, го оставяме в хладилника за 12 часа заедно с водната баня.
Преди сервиране се обръща в поднос или в по-голяма тава. Тавата трябва да е с диаметър около 20-24 см.