Четири жълтъка се разбиват със захарта, после към тях се прибавят брашното, маслото, щипка сол и разбити на пяна четири белтъка
Тестото се разстила на слой с дебелина 1 1/2 см върху намаслена хартия за печене в правоъгълна тавичка
Пече се 10 мин на 180 градуса
Горещото руло се слага върху влажна кърпа и се навива стегнато (с кърпата)
След като изстине, се намазва с крем
За крема: 250 г масло се разбива на пяна
Без да се прекъсва разбиването, се добавят пудрата захар и двата жълтъка
На тънка струйка се вливат 100 мл студено и силно кафе-еспресо
Изстиналото руло се намазва с почти всичкия крем, като малка част от него се оставя за украса
Рулото се навива и украсява с течния шоколад и крем, като с вилица се имитират шарки на дънера.