Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Конфитюр от вишни и пъпеш

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:лято
Кулинар:
Рейтинг: 3.6
(базиран на 9 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Изчистете вишните от костилките и пъпеша от кората и семките
  • 2 Разбъркайте вишните с нарязания на тънки парченца пъпеш
  • 3 Добавете захарта и канелата
  • 4 Оставете ги да постоят така няколко часа (или цяла нощ)
  • 5 След това варете 4 минути на силен огън
  • 6 Долейте вишновката
  • 7 Готовия конфитюр разлейте веднага в чисти буркани (с винтова капачка)
  • 8 Затворете ги плътно.
продукти
500 гр.вишни
250 гр.пъпеш
750 гр.захар
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
Има ли хапчета против глад? - Има, но са много големи! - Нищо, как се казват? - КЮФТЕТА !