На средна температура сложете тенджера. Смесете в нея захарта, брашното, нишестето, какаото и млякото.
Объркайте всичко много хубаво, след което добавете и яйчения жълтък.
След това добавете маслото и ванилията. Оставете на котлона и бъркайте, докато крема се сгъсти. Започне ли да балбука, махнете крема от котлона.
Обвийте с прозрачно фолио продълговата форма за кекс.
Когато се охлади сместа, започнете да редите бисквитите. Намажете бяла бисквита, сложете я във формата. Намажете кафява бисквита и я залепете за другата. И така до края.
Когато стигнете до края, започнете да редите и от страни, ако има място.
Накрая сипете крем отгоре, наредете ред бисквити и изсипете останалия крем. Покрийте с фолиото и оставете тортата във фризер за 8 часа.
Преди да поднесете, ако ви е останал крем, намажете страниците на бисквитената торта.