Всички зеленчуци се нарязват на кръгчета. Картофките не се белят. Подреждат се в тава, като започнем от най-големите шайби.
Най-отгоре разпръскваме нарязаното на малки купчета масло и натрошените бульончета.
Добавяме водичка, да се покрият зеленчуците. Пече се във фурна без вентилатор, малко повече от час, като покриваме тавата с фолио.
Махаме фолиото, изцеждаме бульона ( който може да използвате за друго ястие). Разбиваме яйцата с прясното мляко и изсипваме в тавичката.
Слагаме доматките по края и маслинките. Настъргваме кашкавала в средата на тавата, а по края натрошаваме сиренето. Печем още около 20 минути на 200С, или до запичане на кашкавала.
Отделно аз правя чеснов сос с кисело мляко, скилидка чесън, копър и малко сол, с който гарнирам ястието.
Да ви е сладко!