Задушете в 2 с.л. олио лука на умерен огън. Добавете ситно нарязаните пилешки гърди, сол, черен пипер и канела, оставете още 5 минути да къкри на котлона.
Направете сос бешамел от 2 с.л. олио и 1 с.л. брашно - запържете брашното, докато стане златисто и постепенно наливайте прясното мляко, докато се получи умерено гъст сос, посолете на вкус.
В подходяща дълбока тавичка започнете да редите. На дъното на тавичката изсипете малко от бешамела, кора, малко от доматите, кора, бешамел, част от месото с лука, настърган кашкавал и така, докато свършат сосовете и месото.
Най-отгоре покрийте кората с малко бешамел и домати.
Печете на 180 С, докато корите попият сосовете. Покрийте с кашкавал и допечете, докато се разтопи кашкавалът.