Гриловайте месото, като предварително сте намазали скарата с малко мазнина, за да не залепне. Овкусете със сол и пипер и сложете в съд с капак, за да остане топло.
Гриловайте и тиквичките. Като ги нарежете на дълго, използвайки белачка или уред за рязане на жулиени. Сложете ги в купа, овкусете със сол и пипер на вкус, полейте с малко зехтин и поръсете със ситно нарязан копър. Затворете купата с капак и раздрусайте съда, за да се овкусят добре тиквичките.
След това нарежете месото на средно големи парчета.
Започнете да нареждате шишчетата, редувайки месо и тиквички.
*Не гриловайте тиквичките прекалено дълго, нека останат алангле, за да се усеща пресния им вкус и за да се запазят максимално витамините.