Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Македонски пинджур

4
Македонски пинджур
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Изпечете чушките и ги наредете в затворен с капак съд, за да се задушат и ги обелете.

  • 2

    Изпечете патладжаните и ги нарежете заедно с чушките и доматите на кубчета.

  • 3

    В подходящ съд изсипете зеленчуците и ги сложете на котлона да се варят. Залейте ги със саламурата от олио, захар, оцет, сол и скилидките чесън.

  • 4

    Залейте ги със саламурата от олио, захар, оцет, сол и целите люти чушлета и скилидките чесън. Намалете огъня и варете, докато се сгъсти.

  • 5

    Когато се сгъсти достатъчно, му добавете черния пипер. Може да го консумирате веднага или да го затворите в буркани за зимата.

  • 6

    Ако сте избрали да приготвите пинджура за зимнина го изсипете в буркани, затворете ги добре и ги преварете.

продукти
Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
gabriela gabrielova
12.09.2013 | 08:31
Отговор на коментар #1 от kalinka kalinkova:
Ще го опитам и аз.
3
gabriela gabrielova
12.09.2013 | 08:30
Вкусно ми изглежда на снимката.
2
kalinka kalinkova
11.09.2013 | 09:10
Ще опитам да приготвя този македонски пинджур.
1
kalinka kalinkova
11.09.2013 | 09:09
Хареса ми тази рецепта.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!