Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Манастирска чорба

5
Манастирска чорба
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накиснете фасула за една нощ. Когато започнете на готвите, го залейте с 5 чаши вода. Кипнете на слаб огън.

  • 2

    Сложете лука заедно с карамфила, забоден в него, моркова, керевиза, корена от магданоз и пащърнака. Варете до пълно сваряне.

  • 3

    Сложете доматите, нарязани и обелени, праза и солта. Варете 10 минути. Поръсете с пресен магданоз и сервирайте.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
elena atanasova
17.03.2014 | 09:06
Ще пробвам вкуса на тази чорба.
4
pepi damjnova
14.03.2014 | 08:53
Много вкусна чорба.
3
Desislava Stoyanova
13.03.2014 | 16:41
хареса ми рецептата много.
2
Пияно пиле
13.03.2014 | 16:30
харесва ми тая чорба :)
1
Margaritka
13.03.2014 | 16:16
страхотна рецепта :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...