Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Марината за свински ребра

Марината за свински ребра
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
< 10 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Маринатата е подходяща за свински ребра. Достатъчна е за около 2.5 кг месо. 

  • 2

    Когато я приготвите, намажете ребрата от двете страни с нея, оставете ги да престоят поне една нощ и печете първо под фолио (около 1 на ниска температура), после до златисто (още час на малко по-висока температура).

  • 3

    Обелете и нарежете чесъна на дребно. Смесете в купичка всички съставки и разбъркайте добре. 

  • 4

    С готовата марината добре намажете ребрата. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...