Натрошете бисквитите в кухненски робот, към тях добавете 1/4 ч.ч. захар и 1/2 ч.л. сол, както и размекнатото масло. Разбъркайте добре.
Напръскайте тавичка със спрей за готвене и изсипете там сместа. Разстелете добре и печете 10 минути на 160 С.
Разтопете на водна баня шоколада, към него добавете кондензираното мляко и ванилията. Смесете ги внимателно до хомогенна смес.
Изсипете шоколада върху бисквитения блат. Сложете го във фризер за около 10 минути.
За трети слой ви е нужен крем маршмелоу. Ако не можете да си намерите такъв, разбийте белтъците на сняг и разстелете отгоре.
Отгоре насипете бонбоните маршмелоу и леко обгорете с горелка. Нарежете и сервирайте.