Първо нарязваме пилешкото месо на малки късчета и го запържваме съвсем леко с малко подправка за пиле.
Правя запръжка само на пилешкото месо, но, според индивидуалните предпочитания, може и на другите продукти. Вкусно става, но не и здравословно.
След това в по-голяма купа смесваме нарязаните на кубчета картофи, чушката, моркова, броколито, кромида, дебърцината и пилешкото. Овкусяват се със сол, черен пипер, чубрица и босилек и се разпределят в гювечетата.
Нареждаме по няколко тънки филийки топено сирене, по едно яйце, настърган кашкавал и маслото. След като се изпекат, се поръсват с пресен магданоз.
Лесна и много вкусна рецепта, винаги може да се експериментира и с нови съставки, аз това най-често приготвям вкъщи. Добър апетит! :)