Шоколада се начупва на парчета и се разтопява на водна баня с 2 с.л. прясно мляко. Оставя се да се охлади и се слага в купа със захарта и маслото.
Разбърква се с миксер и се добавят яйцата едно по едно. След като поемат яйцата се добавя брашното с бакпулвера и се разрежда с прясно мляко, така че да се получи гъсто кексово тесто.
Във форми за мъфини се слагат хартийки за печене и се намсляват. Слага се по една кръгла бисквитка (без дупка) на дъното и се посипва с нарязаните на ситно плодове.
Отгоре във всяка формичка се сипва от кексовата смес, 0.5 см преди края на хартийката. Пекат се на 170 С за 20 - 25 минути.
След като се изключат се оставят още 10 минути във фурната. Изваждат се и след като се охладят се отделят от хартийката. Сервират се поръсени с пудра захар.