Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Нектар от джанки

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 2.8
(базиран на 9 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Почистете плодовете от дръжките и ги измийте много добре
  • 2 Сложете ги в 1 л вода да се варят
  • 3 Добре сварени, заедно с водата ги претрийте през гевгир
  • 4 Върнете ги отново на огъня, този път със захарта, колокото сместа да я поеме
  • 5 Ако е прекалено гъста - добавете малко топла вода
  • 6 Разлейте нектара в тъмни бутилки, които затворете херметически
  • 7 Стерилизирайте ги 15-20 минути
  • 8 Сложете ги в легнало положение да изстинат и ги съхранявайте на тъмно и прохладно място.
продукти
1000 гр.джанки
300 гр.захар
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!