Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

О, фъдж! Джесика Бийл отваря ресторант

по статията работи: | 28 февруари 2014 Прочитания: 696
Името на заведението в Санта Моника е именно Au Fudge
О, фъдж! Джесика Бийл отваря ресторант
Източник: GettyImages/ Guliver

Холивудските знаменитости са добре запознати с факта, че славата е нож с две остриета.

 

Днес се надпреварват да работят с теб и те ухажват от всички страни, но не се знае утре какъв скандал ще те погне по петите, казано най-образно.

 

Ето защо доста "звезди" решават, че има и други начини да останат в историята – чрез стартирането на различни бизнеси.

 

Модните лейбъли, козметичните линии и ресторантите сякаш са най-предпочитаните странични полета за изява на неприлично богатите.

 

Може би защото тези три бизнес направления са най-краткият път към сърцата на потребителите?

 

Конкретно за ресторантьорството – по-често то е предпочитано от знаменитостите, които имат интерес от кулинария, обичат да готвят и често издават собствени книги с рецепти.

 

По последни данни, красивата Джесика Бийл, съпруга на Джъстин Тимбърлейк, е поредната звезда, която отваря семеен ресторант.

 

Името на заведението е сладкото, а ла френско, Au Fudge. Ресторантът се намира в Санта Моника, Калифорния, и има специален детски кът.

 

Менюто обещава да е повече от разнообразно, както се вижда от бързо разпространяващите се снимки из Instagram и Мрежата.

 

Самата Джесика не пропуска да споделя нетърпението и радостта от новото си амплоа на собствената си страница във Facebook. Именно там първо се появиха вкусни кадри на десерти и ястия от менюто на ресторанта.

Рейтинг: 4 / 5 , 230 гласa
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Малки кашкавалени соленки :)
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!