Обелете лука и чесъна, нарежете ги на ситно и ги запържете в олиото.
Добавете каймата и я запържете, разтрошавайки големи бучки, после я подправете със солта, черния пипер, бахара и канелата.
Сипете каймата в намаслен съд и я заравнете.
Отцедете царевицата и я разпределете върху каймата.
Нарежете салама на колелца, а после на ивици, и ги наредете върху царевицата.
Бланширайте доматите, охладете ги със студена вода и ги обелете.
Нарежете ги на тънки резенчета и ги наредете върху салама. После поръсете с черен пипер и риган.
Настържете сиренето гауда, смесете го с галетата и поръсете доматите с тази смес.
Сложете тук-там бучици масло и печете 30-35 минути във фурна при температура 200 градуса.