Сложете спагетите във вряща подсолена вода, сварете ги и ги поставете в цедка
През това време нарежете лукa и наденицата наситно
Разбийте яйцата с млякото и ги подправете със сол и черен пипер
В тиган за палачинки сгорещете 1 супена лъжица олио и изпържете 1/4 от лука и наденицата
Сипете 1/4 от спагетите и залейте с 1/4 от яйчената смес
След като се сгъсти сместа, повдигнете краищата и обърнете омлета
Оставете го да се изпече и от другата страна
По този начин пригответе и останалите 3 омлета
Поставете ги в затоплени чинии и ги полейте с по 1 супена лъжица доматено пюре Гарнирайте с кръгче кисела краставичка, домат и клонче магданоз. Повече за пастата