Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пай с риба тон

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:кухня на САЩ
Кулинар:
Рейтинг: 3.2
(базиран на 13 отзива)
време
50 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Лука, морковите и чушките се нарязват наситно и се задушават в мазнината с малко вода
  • 2 Добавят се сварения ориз, доматеното пюре и накрая - рибата тон и подправките
  • 3 Половината от размразеното в хладилника бутер тесто се разстила в тавичка
  • 4 Отгоре се изсипва плънката
  • 5 Паят се покрива с останалото тесто и се надупчва с вилица
  • 6 Горната кора се намазва с жълтък
  • 7 Пече се в предварително загрята до 190 С фурна
  • 8 Поднася се с бира или бяло вино.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!