Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пандишпанено руло

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 9 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Разбийте жълтъците със захарта до побеляване, прибавете брашното и разтопеното масло
  • 2 Разбитите белтъци на сняг ги прибавете към сместа
  • 3 Изсипете в намазана с масло тавичка и печете в умерена фурна
  • 4 Опечения блат поставете върху кърпа и докато е още топъл, завийте на руло
  • 5 След това го развийте и го намажете с мармалада или сладкото, поръсете с ореховите ядки и канелата
  • 6 Завийте отново на руло
  • 7 Като изстине, поръсете с пудра захар
  • 8 По желание може да намажете рулото със сметана.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!