Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пандишпанови полумесеци с крем

Пандишпанови полумесеци с крем
Източник: Kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Брашното, яйцата, 1 ч.ч. захар и 1 ванилия се разбъркват с миксер. Сместа се изсипва в кръгла тавичка, застлана с хартия за печене и напръскана с 1 ч.л. олио.

  • 2

    Пече се в загрята на 200 С фурна до златисто. След това се оставя да изстине.

  • 3

    Прави се крем от маслото, пудрата захар и 2 ванилии, които се разбъркват с миксер до хомогенна смес.

  • 4

    Изстиналият пандишпанов блат се реже с формичка или с чаша с остър ръб. Получените сладки се мажат с крем и се наръсват с пръчици.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!