Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паста с маточина

8
Паста с маточина
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете пастата в 3 литра вряща подсолена вода и варете 8-10 минути, като разбърквате от време на време. Извадете пастата, измийте я със студена вода и я отцедете.

  • 2

    В тенджера заграйте сметаната и добавете лъжица по лъжица крема сиренето, като разбърквате непрекъснато.

  • 3

    Сложете лимонивия сок, като бъркате енергично, така че сместа да стане гладка. Залейте пастата със соса.

  • 4

    Нарежете измитите и подсушени листа маточина на тънки лентички, като оставите 2-3 листа за украса.

  • 5

    Добавете към пастата нарязаната маточина и пармезана, като внимателно разбърквате. Гарнирайте с листата маточина.

  • 6

    Рецептата е от книгата "Кулинарна екциклопедия" на ИК "Хермес".

продукти
Коментари(8)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
8
Ralica Hristova
05.06.2013 | 16:38
брей,. колко интересна рецепта :)
7
тихомира илиева
22.04.2013 | 17:23
Интересна рецепта.
6
Silviq Milenova
22.04.2013 | 13:56
Със сигурност много ще ми хареса! :)
5
kalinka kalinkova
22.04.2013 | 08:39
Струва ми се доста вкусна паста..
4
stefaniika koleva
19.04.2013 | 22:18
Като гледам продуктите смятам, че ще ми хареса.
3
poli asenova
19.04.2013 | 08:46
Ще опитам тези спагети по тази рецепта.
2
pepi damjnova
18.04.2013 | 23:20
Тази рецепта ми допадна.
1
gabriela gabrielova
18.04.2013 | 18:29
Изглежда ми вкусно, ще пробвам.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...