Подправете пилешките котлети със сол и пипер, набрашнете и сотирайте в 2 с.л. олио за 2-3 минути от всяка страна. Похлупете тигана.
Прехвърлете котлетите в затоплена чиния. Излейте олиото от тигана.
Деглазирайте тигана с бялото вино и добавете 1 с.л. намачкан чесън. Гответе до покафеняване на чесъна, около 2 минути.
Добавете половин ч.ч. пилешки бульон, прясно изцедения лимонов сок и 1 с.л. каперси (отцедени).
Върнете котлетите в тигана и ги запържете по 1 минута от двете страни. Извадете ги.
Добавете 1 с.л. обезсолено масло и няколко лимонени резена, сотирайте. Когато маслото се е разтопило, сосът е готов и можете да го полеете върху котлетите.
Сервирайте с пресен магданоз.