Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле по китайски II вид

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 3.4
(базиран на 9 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете свареното месо на ивици, дълги около 3 сантиметра и посолете на вкус
  • 2 В дълбок съд карамелизирайте захарта и добавете половината от маслото
  • 3 Запържете леко месото и лука
  • 4 Сипете половин чаша вода, захлупете и оставете на огъня за около 15 минути
  • 5 След това добавете леко запържения в останалото масло ориз и варете 10 минути
  • 6 Сервирайте ястието, поръсено с магданоза.
продукти
1 бр.пиле
40 гр.захар
125 гр.масло
200 гр.ориз
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...