Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле с чеснов сос

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:унгарска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.6
(базиран на 12 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Загрейте олиото
  • 2 Обелете кожата на пилето и го нарежете на порции
  • 3 Поръсете ги със сол и черен пипер
  • 4 Изпържете порциите до зачервяване
  • 5 Нарежете наситно лука, чесъна и доматите
  • 6 Запържете ги 5-6 минути
  • 7 Сипете виното и брашното
  • 8 Оставете да поври до сгъстяване, като бъркате непрекъснато
  • 9 Залейте пилето с получената смес
  • 10 Украсете с магданоз
  • 11 Сервирайте ястието със зелена салата и нарязаните на резенчета лимони.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!