Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешка лучена яхния

Пилешка лучена яхния
Източник: Светла Иванова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарязваме лука на едро. Задушаваме го в мазнина и малко вода, за да не загори. Прибавяме скилидки чесън и нарязани на ивици червени чушки. Задушаваме още няколко минути.

  • 2

    Измиваме добре пилешкото месо, нарязваме го на порции, прибавяме го и заливаме с необходимото количество вода, според порциите. Аз използвам пилешки долни бутчета, по две на порция.

  • 3

    Оставяме да се готви до сваряване на месото. Посоляваме на вкус. Сервираме с нарязан на ситно пресен магданоз.

  • 4

    Ястието може да приготви и в тенджера под налягане.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...