Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки дреболии с ориз

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.3
(базиран на 9 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Разтопете маслото в една голяма тенджера
  • 2 Добавете ситно нарязания кромид лук и леко го запържете
  • 3 Измийте и почистете пилешките дреболии
  • 4 Нарежете ги на кубчета
  • 5 Изсипете ги в тенджерата, добавете вода, колкото да се покрият и посолете на вкус
  • 6 Похлупете и оставете да врат на слаб огън, докато се сварят добре и омекнат
  • 7 Ако водата се е изпарила и намаляла, досипете, така че да не загорят
  • 8 След това добавете нарязаните моркови и доматената салца, разбъркайте и сложете ориза
  • 9 Варете около25 минути или докато омекне оризът
  • 10 Свалете тенджерата от огъня, добавете магданоза, разбъркайте и сервирайте.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...