За плънката - смесете галетата, наситнените мащерка и риган, нарязаните на ситно сушени череши, пресования чесън, 2 с.л. зехтин, пармезана, жълтъка, сол, пипер и лют пипер. Разбъркайте добре.
Изтънете пилешките гърди и начукайте. Овксуете със сол и пипер.
Сложете върху парче домакинско фолио и по цялото парче пилешко сложете от плънката. С помощта на фолиото навийте на стегнато руло.
Върху друго парче фолио сложете две парчета прошуто (широчината им трябва да е колкото пилешкото руло). Сложете рулото отгоре и пак с помощта на фолиото увийте.
На 4 места завържете рулата с конец. После сложете в тава или тиган с 2 с.л. зехтин и пъхнете в загрята на 180 С фурна за около 25 минути.
Когато извадите, оставете за кратко, а след това нарежете на парчета и сервирайте.