Разтворете маята в топлата вода. Добавете захарта. Пресейте брашното. Направете кладенче, добавете солта, разбитото яйце и шупналата жива мая. Омесете тесто и оставете на топло за около 15-20 минути да втаса.
Разточете тестото на много тънък лист с диамтър на тавата ви. В намазнена тава или върху хартия за печене поставете листа за пицата. Намажете с доматено пюре.
Нарежете на тънки шайби домата и патладжана. Подредете върху тестото. Поръсете с наситнен пресен лук.
В купа натрошете сиренето. Добавете пресования чесън и разбъркайте добре. Поръсете пицата с тази смес.
Поставете в предварително загрята до 220 С фурна и печете 7 минути.
Извадете и поръсете обилно с настърган кашкавал и допечете още 2 минути. Извадете и поръсете с пармезан. Украсете с пресен босилек.