Маята се разтваря с млякото и захарта, малко брашно и се оставя да втаса.
След това се замесва с останалите продукти и 300 мл хладка вода на меко тесто и пак се оставя да втаса. Оставя се 1 жълтък за намазване от 2-те яйца.
Втасва за 1 час.
След това се премесва и разделяме на 9 равни части, които оформяме като топки.
Една топка се разточва и се слага в намаслена тава върху обърната купичка.
Оставяме си 1 топка за средата и подреждаме останали около купичката.
Режем с нож на 7 триъгълника и ги обръщаме върху всяка топка.
Махаме купичката и поставяме и последната топка в средата.
Оставяме да втаса за още 30 минути и мажем с разбития жълтък с малко прясно мляко.
Украсяваме по желание със сусам и маково семе.
Печем в загрята фурна на 170 градуса за 30,40 минути или до готовност.