Сложеме маята да шупне в леко затоплено мляко (1 ч.ч.). Добавете 8 с.л. захар и бъркаме до пълното й разтопяване. Постепенно слагаме и 4 белтъка, олио, сол, 450 г брашно. Разбъркаваме добре.
Тестото слагаме в плик и го слагаме в топла вода, така ще втаса по-бързо.
За крема: Делим останалото мляко на две. Слагаме едната на котлона, добавяме останалата захар и маслото. Сваряваме ги. Във втората половина слагаме разбитите предварително жълтъци и останалото брашно. Разбъркваме до получаване на еднородна смес.
Разделяме тестото на малки топки. От всяко разточваме кръгове и слагаме от крема. Оформяме като топка. Оставяме да втасат повторно и пържим в сгорещено олио.