Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Предястие "Аквариум"

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.5
(базиран на 4 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Кипнете рибките в подсолена вода за 6-7 минути и ги извадете
  • 2 В същия бульон (около 400 милилитра) разтворете желатина
  • 3 Изсипете в него добре разбитите белтъци
  • 4 След като бульонът кипне, го махнете от котлона и прецедете през тензух
  • 5 В супена чиния изсипете малко от него и го изчакайте да изстине, да се стегне
  • 6 След това поставетерибките с корема нагоре и долейте с останалия бульон, подсилен аспик (желе)
  • 7 Преди да стегне напълно, поставете клонки магданоз, имитиращи дъно на река
  • 8 Накрая сложете чинията в хладка вода, за да може желето да се отлепи
  • 9 Обърнете го върху голяма плоска чиния и сервирайте.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Дъщеря учи за готвач. Майка й я пита: - А разрешават ли ви да ядете, това което сте приготвили? Дъщерята (през сълзи): - Карат ни!