Включете фурната на 190 С. В нея сложете тавата, в която ще печете суфлетата, за да се стопли.
Намажете с масло 4 купички за суфле и ги посипете с галета (отстранете излишната).
В тенджера на котлона сложете млякото, дафиновия лист, лука и черния пипер. Оставете млякото да заври. Извадете дафиновия лист, лука и черния пипер с щипка и свалете от котлона.
Сложете останалото масло (25 г) в тенджерка, да се разтопи. Добавете брашното и разбъркайте. Сложете горчицата на прах и лютия пипер, разбъркайте отново.
Към получената гъста каша добавете млякото и бъркайте, докато се получи гладък сос. Оставете да заври и след 2 минути свалете от котлона. Добавете настъргания кашкавал и разбъркайте.
След това сложете и трите жълтъка, сол и пипер и отново разбъркайте.
В отделна купа разбийте белтъците на сняг. Добавете ги внимателно към сместа и бъркайте бавно и внимателно, докато се смесят.
Разпределете сместа в купичките, но не ги пълнете догоре. С пръст оберете останалата галета.
Наредете купичките в затоплената тава и сложете във фурната за 10-12 минути. Не отваряйте по време на печене.