Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнен свински врат

2
Пълнен свински врат
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накиснете сливите в брендито за половин час. Нарежете много фино.

  • 2

    Запържете лука в загрято олио. Прибавете останалите продукти за пълнежа (всичко без месото, солта и пипера) и запържете. Оставете да изстине и смесете със сливите.

  • 3

    Загрейте фурната на 220 С.

  • 4

    Начукайте добре месото, сложете го на дъска за рязане. Разпределете плънката добре, поръсете със сол и пипер и навийте на руло. Захванете добре с шишчета.

  • 5

    Печете за 30 минути, след това намалете на 160 С и печете за още 90 минути. Оствете месото да почине за 15-20 минути и сервирайте.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
gabriela gabrielova
20.02.2014 | 10:46
Ще пробвам тази рецепта.
1
elena atanasova
19.02.2014 | 21:38
Много вкусно предложение е това!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!