Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнена агнешка плешка 2 вид

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Гергьовден
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 17 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Направете разрез под крака между ребрата и плешката и в този отвор сложете плънката
  • 2 Пригответе я по следния начин: Нарязания надребно лук, ориза и нарязания на малки парченца агнешки дроб изпържете в кравето масло
  • 3 Прибавете 12 чаена лъжичка червен пипер, смления черен пипер и сол на вкус
  • 4 Когато сместа се изпържи добре, налейте 2 чаени чаши топла вода и четвърт час варете на тих огън
  • 5 Накрая сложете нарязания наситно пресен джоджен
  • 6 С тази смес напълнете плешката и зашийте разреза с конец
  • 7 Намажете плешката с олиото, оцветено с останалия червен пипер, поставете я в тава и налейте 3 чаши вода
  • 8 Печете в умерена фурна до готовност.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...