Измийте и подсушете доматите. Отрежете върховете им и изгребете с чаена лъжичка вътрешността им.
Посолете издълбаните домати и ги обърнете с отвора надолу на кухненска хартия, за да се отцедят.
Сложете млякото на котлона, натрошете сиренето и бъркайте, докато се получи гладък сос.
Размийте брашното с 2 с.л. студена вода и го сипете в соса, за да се сгъсти. Оставете соса да поизстине.
Разбийте жълтъците на двете яйца и ги добавете към соса. Разбийте белтъците на сняг, сипете ги в соса и подправете със сол, черен пипер и естрагона, като разбъркате добре.
Напълнете доматите с този сос. Сложете им отрязаните капачета и ги наредете в намазнена тавичка.
Печете на 225 градуса температура за 15 минути.