Загрейте фурната на 180 С. Нарежете само срединката на хляба на малки кухбчета.
Резрежете с остър нож месото, така че да може да се навие на руло след това. Начукайте леко, като преди това сте сложили хартия между пуешките гърди.
Разпределете хляба в двете парчета месо, поръсете с начукани орехи и сушени боровинки (като си оставите за декорация). Навийте на руло и забодете клечки за зъби, за да не се отвори.
Загрейте мазнината в тиган и запечатайте гърдите за по няколко минути от двете страни.
Сложете в тава за печене и печете за около 1 час. Месото не трябва да се пресушава.
Оставете гърдите да изстинат, преди да махнете клечките. Нарежете на кръгли парчета.
Сервирайте върху листа от маруля и поръсете с орехи и боровинки за декорация.