Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнено агнешко бутче 2

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 1.8
(базиран на 4 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Извадете костта на бутчето, така че да се получи кухина
  • 2 Смесете смляното агнешко месо, нарязаните на малки кубчета пушени гърди (или сланина)
  • 3 Добавете разбитите яйца, смления черен пипер и сол на вкус
  • 4 Добре омесете плънката и я сложете в кухината на бутчето, която зашийте с конец
  • 5 В загрятата мазнина изпържете бутчето от всички страни, след това го сложете в тавичка
  • 6 Налейте в нея равни части топла вода и пасирани домати от консерва
  • 7 Течността трябва да стигне до 2/3 от височината на бутчето
  • 8 Печете в умерена фурна до готовност.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Малки кашкавалени соленки :)
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...