Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържена треска

19
Пържена треска
Източник: Thinkstock/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Празник:Никулден
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете част от олиото в дълбок тиган за пържене и го загрейте.

  • 2

    Нажерете филето от треска на парчета и ги поръсете със сол и пипер на вкус.

  • 3

    Сложете брашното в плитък съд. Смесете яйцата и водата в друг. Сложете галетата, горчицата и кайена в трети.

  • 4

    Оваляйте рибата в брашното, след това в яйцата и накрая в галетата. Внимателно сложете рибата в загрятото олио и пържете за 5 минути от всяка страна или докато покафенеят.

  • 5

    Извадете рибата на домкинска хартия, за да се отцеди от мазнината.

  • 6

    Сервирайте пърженото филе от треска с картофена салата и резени лимон.

продукти
1 ч.ч.олио
1 ч.л.сол
2 бр.яйца
2 с.л.вода
2 ч.ч.галета
2 ч.л.горчица
1 щипкакайен
1 бр.лимон
Коментари(19)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
19
kalinka kalinkova
29.11.2013 | 10:10
Смятам, че и рецептата е добра.
18
kalinka kalinkova
29.11.2013 | 10:10
Тази риба е много вкусна.
17
pepi damjnova
29.11.2013 | 09:14
Отговор на коментар #14 от elena atanasova:
На мен ми изглежда вкусно.
16
pepi damjnova
29.11.2013 | 09:13
Ще пробвам рецептата.
15
elena atanasova
28.11.2013 | 10:26
Смятам да пробвам тази рецепта.
14
elena atanasova
28.11.2013 | 10:26
Може и да е вкусна риба тази.
13
vili deneva
28.11.2013 | 09:19
Отговор на коментар #8 от poli asenova:
И аз мисля да пробвам тази риба.
12
vili deneva
28.11.2013 | 09:18
Отговор на коментар #10 от Svetlozara:
Аз не съм търсила честно казано, но сигурно по големите вериги.
11
Vanessa Apostolova
27.11.2013 | 17:18
Отговор на коментар #9 от кати:
ти пък сякаш всеки ден ще го ядеш, аман от такива изказвания.
10
Svetlozara
27.11.2013 | 17:14
никъде не съм виждала да продават треска ,а ми се иска да опитам.
9
кати
27.11.2013 | 16:17
с това пържено ще умрем млади!
8
poli asenova
27.11.2013 | 09:54
Ще пробвам рецептата.
7
stefaniika koleva
27.11.2013 | 08:53
Отговор на коментар #4 от gabriela gabrielova:
Наистина е добра.
6
stefaniika koleva
27.11.2013 | 08:53
Бих пробвала рибата по този начин.
5
gabriela gabrielova
26.11.2013 | 18:41
Отговор на коментар #3 от Майстор - готвач:
За празника и аз ще я направя.
4
gabriela gabrielova
26.11.2013 | 18:40
За Никулден е много добра идея.
3
Майстор - готвач
26.11.2013 | 10:45
Мисля , че е много вкусно и ще си го приготвя .
2
тихомира илиева
26.11.2013 | 08:35
С картофена салата е страхотна комбинация.
1
тихомира илиева
26.11.2013 | 08:35
Много добра идея ни давате.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Плачът е за обикновените жени. Красивите жени просто отиват на шопинг." Оскар Уайлд
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Малки кашкавалени соленки :)
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!