Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържени пилешки кожички с чесън

Пържени пилешки кожички с чесън
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
< 10 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Използвайте само кожата от пилешките бутчета.

  • 2

    Отстранете с нож мазнината от кожата и нарежете на парчета. Оставете върху кухненска хартия за кратко. 

  • 3

    Пържете в сгорещено олио, докато станат хрупкави. 

  • 4

    Нарежете чесъна на синто и го запържете също. Може да го сложите в гевгир и да пържите с него. Сложете изпържения чесън при кожичките, поръсете със сол и сервирайте. 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...