Гъбите в рецептата са китайски гъби, накиснати във вода. А бамбука - връхчета от консерва.
Нарежете месото на тънки филийки, а после на ивици. Смесете соевия сос с шерито. Сложете месото в наринатата и оставете за 30 минути.
Извадете, отцедете и ги оваляйте в брашното. Запазете маринатата.
Сгорещете олиото и изпържете ивиците месо. когато покафенеят, извадете, отцедете и ги запазете на топло.
Заделете 5 с.л. олио. Измийте праза и го нарежете. отцедете бамбука и нарежете и него на ивици. Запържете ги заедно с праза, добавете маринатата, 250 мл вода, гъбите и месото и оставете да покъкри за 10-15 минути.
Подправете със сол и джинджифил. Сервирайте с ориз.