Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържоли Цвете

5
Пържоли Цвете
Източник: Петя Славчева
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Свинското каре се нарязва на пържоли, но не се срязва до края. Оставя се малко отгоре, за да може после лесно да се оформи в кръг.

  • 2

    Между всяка пържола се слага кръгче лук и кръгче морков, полива се с олиото, соевия сос, подправките - сол, черен пипер, чубрица, налива се малко вода или бяло вино.

  • 3

    Пече се във фурна на 200 С за около 15 минути (или до готовност). Поднася се с картофено пюре или салата.

продукти
Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
работната пчела
12.12.2013 | 16:11
Това е страшно вкусно :)
4
кати
12.12.2013 | 13:05
страхотно изглежда.
3
kalinka kalinkova
11.12.2013 | 08:47
Ще пробвам задължително рецептата.
2
kalinka kalinkova
11.12.2013 | 08:47
Това е вкусно предложение.
1
Margaritka
10.12.2013 | 14:59
Много интересно предложение :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...