Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Равиоли "Сейнт Луис"

9
Равиоли "Сейнт Луис"
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смесете млякото с яйцето в малка купа. Изсипете галетата в малка купичка и, по желание, я овкусете със сол.

  • 2

    Потопете равиолите в млечната смес и след това ги оваляйте в галетата.

  • 3

    В голям тиган затоплете няколко пръста олио. Когато е загрято, започнете да пържите равиолите (по една минута от всяка страна), по няколко наведнъж, без да си пречат.

  • 4

    Отцедете ги от мазнината върху кухненска хартия. Поръсете ги с пармезан и сервирайте с горещия сос Маринара.

  • 5

    Сервирайте равиолите с домашно приготвен сос Маринара.

продукти
400 гр.равиоли
1 бр.яйца
150 гр.галета
1/2 ч.л.сол
2 ч.ч.олио
Коментари(9)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
9
Отговор на коментар #2 от Maia:
Аз също,но трябва да поправим грешката :)
8
Страхотни са се получили.
7
poli asenova
23.07.2013 | 10:05
Мисля да пробвам това предложение.
6
zvetanka ivanova
22.07.2013 | 21:13
Отговор на коментар #4 от gabriela gabrielova:
Вкусно ще е.
5
zvetanka ivanova
22.07.2013 | 21:13
Много се съблазни тази рецепта.
4
gabriela gabrielova
22.07.2013 | 09:03
От любопитство бих опитала.
3
vili deneva
19.07.2013 | 19:33
Отговор на коментар #2 от Maia:
Аз също, но бих пробвала.
2
Maia
19.07.2013 | 16:50
Не съм опитвала равиоли.
1
Надя
19.07.2013 | 16:33
Колко екзотична е тази рецептата.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Картофки, ама по-така ;)
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...