Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Репей с пащърнак и фъстъчен сос

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 3.3
(базиран на 8 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Корените на пащърнака и репея се изчистват (без да се белят) и се нарязват на тънки и дълги ивици. (За да се запази пресен репея, след нарязването му, се поставя във водас малко оцет или лимонов сок)
  • 2 В средноголяма тенджера се смесват литър и половина вода и 15 мл оцет и се оставя да заври. Добавят се нарязаните пащърнак и репей и следповторното завиране се вари на слаб огън до омаекване на зеленчуците. След това се оцеждат добре
  • 3 Междувременно в средно голяма купа се смесват фъстъченото масло,соевия сос, захарта, солта и останалия оцет.
  • 4 Добавят се изцедените зеленчуци и се объркват със соса.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...