Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

полезно

А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
Трябва да се възползваме от хранителните му вещества поне веднъж на ден
от Kulinar.bg
Околната среда е най-важният фактор, от който зависи качеството и вкуса на прошутото. Студеният въздух се счита за най-благоприятен
Не само, че са полезни, но е препоръчително да се хапват
от Kulinar.bg
Редовното хапване на яйца от пъдпъдък може да облекчи симптомите на астма, психосоматични проблеми и неврози
Която можете да си хапнете съвсем скоро на предстоящия Никулден
от Kulinar.bg
Радикиото е листен зеленчук, известен още като Италианска цикория. Растението трае през цялата година, листата му обикновено са бяло-лилави.   Има леко тръпчив и горчив вкус, който понамалява, когато бива...
от Kulinar.bg
Райската ябълка произхожда от Китай и Япония, затова на някои места е известна като японска райска ябълка. Ботаническото й наименование е "diospyros" и означава "божествен огън".   В България започва да се...
от Kulinar.bg
Алкохолната напитка е традиционно питие не само за България, но и за целия Балкански полуостров
от Kulinar.bg
За първи път вкусното сирене се споменава в средновековни текстове като изключително хранително блюдо
Рапичното олио е произведено още през 19 век и се е използвало за смазка на парни машини. Бил е рядко консумиран от животни и хора, заради горчивия си вкус
Ревенът (Rheum officinale) е широколистно тревисто растение от рода лападови, много подобно на киселеца. Огромното му и месесто стъбло достига до 2 метра височина, а листата му са големи и масивни.   Ревенът...
От векове наред резенето се използва в алтернативната медицина. Гърците го използвали като средство за отслабване, в Индия – като противоотрова при ухапване от скорпиони и змии
от Kulinar.bg
В България риганът е познат още като горски чай, балкански чай и черновръхче. Риганът е многогодишно тревисто растение.   Билката намира широко разпространение като подправка в кулинарията не само в Европа, но и...
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!