Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

полезно

А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
Вътрешната част на фейхоата много напомня тази на гуава. Текстурата на пулпата я прави подходяща за козметичната индустрия, където се използва като основа на ексфолианти.
от Kulinar.bg
Фибрите, или още влакна, влакнини, са вещества – сложни въглехидрати, част от състава на определени храни
от Kulinar.bg
Обичате ли фрикасе? То е поредното доказателство за това, че колкото и странна да е понякога френската кухня, нейните ястия са разпространени и обичани в цял свят. Точно такъв е случаят с фрикасето.   Всъщност...
от Kulinar.bg
Овално-цилиндрични, дълги са от 3 до 7 см, а вътрешната им част може да бъде ярко жълта или ярко червена на цвят
от Kulinar.bg
Фъстъчено масло е паста, направена от сухи, печени фъстъци, особено любима на хората в Северна Америка, Холандия, Великобритания, Австралия, някои части на Азия, по-специално Филипините и Индонезия.   Използва се...
от Kulinar.bg
Турските майстори на хлавата приготвят десерта от копринени нишки. Може да се прибавят и сурови бадеми, сок от агаве и сусам
от Kulinar.bg
Традиционната форма на халуми е полукръгла. Обикновено се прави на големи пити от по 200-270 грама
от Kulinar.bg
Хвойната е известна с това, че цялостно пречиства организма
от Kulinar.bg
Хелоуин, на английски Halloween (съкратено от All Hallow's Eve), е празник, който се отбелязва на 31 октомври в много страни по света, най-вече в САЩ, Канада и Великобритания.
от Kulinar.bg
Хималайската сол се добива в планинската верига Sаlt Range (Солената верига), намираща се в подножието на Хималаите на територията на Северен Пакистан. Легенда разказва, че залежите на сол са открити от Александър...
от Kulinar.bg
Когато стане дума за хмел, автоматично съзнанието извиква асоциация с бира. Абсолютно правилно.   Има редица сведения за употребата на хмел като ароматизатор във варенето на бира още от средните...
от Kulinar.bg
Хранителната мая е дезактивирана, което означава, че не се състои от живи бактерии
от Kulinar.bg
Хрянът е една от най-калоричните зеленчукови храни
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...