Моят Кулинар
Вход
|
Регистрация
всичко
рецепти
любопитно
речник
форум
Рецепти
Кулинари
Любопитно
Полезно
Смях в кухнята
Форум
Вкъщи имам
Ключови думи
Тип ястие
салата
супа
предястие/гарнитура
основно
десерт
тестени
паста, спагети
зимнина/туршии
колбаси, деликатеси
напитки, коктейли
сосове, дресинги
Вид меню
детска кухня
диетично хранене
еротична кухня
вегетариански
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
с месо
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с мас
с желатин
разделно хранене
микровълнова кухня
Националност
българска кухня
руска кухня, ОНД
гръцка кухня
унгарска кухня
африканска кухня
италианска кухня
френска кухня
азиатска кухня
чешка, словашка кухня
балканска кухня
испанска кухня
британска кухня
сръбска кухня
китайска кухня
шведска кухня
полска кухня
кухня на САЩ
норвежка кухня
финландска кухня
турска кухня
немска кухня
грузинска кухня
тунизийска кухня
японска кухня
кубинска кухня
кувейтска кухня
ливанска кухня
индийска кухня
румънска кухня
исландска кухня
виетнамска кухня
афганска кухня
мексиканска кухня
израелска кухня
мароканска кухня
иракска кухня
етиопска кухня
арменска кухня
аржентинска кухня
венецуелска кухня
бразилска кухня
нидерландска кухня
канадска кухня
иранска кухня
австрийска кухня
ирландска кухня
Празник
Гергьовден
Коледа
Великден
Никулден
Сватба
Йордановден
Бъдни вечер
Ивановден
Нова Година
Димитровден
Игнажден
Бабинден
Петльовден
Месни заговезни
Петровден
Архангеловден
Петковден
Св. Апостол Филип (Коледни Заговезни)
Кръстовден
Голяма Богородица
Илинден
Андреевден (Мечкин ден)
Павльовден
Еньовден
Свети Прокопий
Свети Врачове
Цветница (Връбница)
Тодоровден (Конски Великден)
Лазаровден
Благовещение
Духовден
Елисей
Спасовден
Петдесетница
Вартоломей
Видовден
Симеоновден
Китайска Нова година
рожден ден
Свети Валентин
Стефановден
Васильовден
Силвестри
Сирни Заговезни
Баба Марта
Велики пости
Спасовден
Горещници
Св. Мартин
Хелоуин
Свети Спиридон
Свети Спиридон
Света Анна
Света Варвара
Време
< 10 м.
15 мин.
20 мин.
30 мин.
40 мин.
45 мин.
50 мин.
60 мин.
70 мин.
80 мин.
90 мин.
> 90 м.
Имам само
15
30
60
минути.
разширено търсене
Начало
»
Рецепти
»
Рибни рулца в сос
Рибни рулца в сос
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави снимка
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
шеф Готвач
Рейтинг:
2.5
(
базиран на
10
отзива
)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
1
Разделете филето на 4 парчета и ги поръсете с черен пипер, сол и магадонз
2
Завийте всяко парче на руло, като го забодете с клечка за зъби, за да не се развива
3
Варете 15минути млякото с лимонената кора и дафиновия лист
4
След като изстине, пуснете в него рибните рула и ги варете на тих огън 10 минути
5
Отцедете ги добре и ги наредете внамазнена тавичка
6
Към млякото прибавете маслото и препеченото брашно и го варете, докато се сгъсти
7
Накрая застройте соса с добре разбитите заедно с настърганотосирене яйца
8
Залейте рулата със соса и ги запечете в слаба фурна за 15 минути.
продукти
2
бр.
аншоа филе
600
мл
краве прясно мляко
30
гр.
масло
2
бр.
яйца
100
гр.
сирене краве
30
гр.
брашно тип 500
1
бр.
дафинов лист
1/2
бр.
лимонова кора
Подобни рецепти
Ябълков чийзкейк
Картофи по кипърски
6
Телешко къри Масаман
22
Тутманик с кайма и лук
5
Подобни рецепти от форума
Рулца от раци по гръцки
Рулца с шунка и краставички
Пилешки рулца със сини сливи
Рулца от печени тиквички със сирене
Салата с рулца от раци и ананас
Панирани рачешки рулца
Рулца от тиквички и пушена сьомга
Рибни филета-плетеници със сос
Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по:
Най-нови
|
Най-стари
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Гала вечеря в 3 рецепти
15 мин.
15 мин.
15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Полезно
Празници
Конвертори
Речник
Калории
Бързи връзки
Тип ястие
сосове, дресинги
напитки, коктейли
колбаси, деликатеси
зимнина/туршии
паста, спагети
тестени
десерт
основно
предястие/гарнитура
супа
салата
Вид меню
микровълнова кухня
разделно хранене
с желатин
с мас
с месо »
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с месен бульон
вегетариански »
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
еротична кухня
диетично хранене
детска кухня
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати
Общо гласували: 2959
|
Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
1
Абсолютно съм ЗА консумацията им. Храня детето си с тях възможно най-често.
Някои продукти наистина си заслужават. Биологично отгледаният зарзават има в пъти по-малко пестициди.
От време на време се храня с биохрани.
Смятам, че цената им е неоправдана и не ги купувам.
Нямам мнение по тази тема.
Коментирай
гласувай
С аромат на мъдрост
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
Последвай аромата
Вкусни снимки
Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Картофки, ама по-така ;)
Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
А какво е есента без тиквените сладкиши?
Врели некипели
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...
Изкипи докрай
Видео вкусотии
Как се прави домашна майонеза за 1 минута!!!
Как се прави известният Родопски клин
Ето така се реже лук! Как не сме се сетили досега
ИЗБРАНО ОТ МРЕЖАТА
02.07 | 11:00
Тези числа в рождената си дата показват, че съдбата е на ваша страна
02.07 | 10:00
Причиняват рак? Четири мита за слънцезащитните кремове
02.07 | 09:00
Kaжи ми какво те боли и ще ти кажа какво измъчва душата ти
© 2004 - 2024 Kulinar.bg
|
За нас
|
Правила за ползване
|
Реклама