Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Руладини

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 4 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Яйцата, морковите и целината се сваряват
  • 2 Месото се нарязва на филийки и се начуква с чукче, като за шницели
  • 3 Всяко парче месо се намазва с горчица и се подправя със сол и черен пипер на вкус
  • 4 В единия край на изтъненото месо се слагат четвъртинка сварено яйце, парченца моркови и целина и се навиват рула
  • 5 Краищата се защипват с клечки за зъби
  • 6 Руладините се подреждат в тенджера, заливат се с виното и консервираните домати
  • 7 Ястието се задушава под капак на умерен огън, до омекване на месото
  • 8 Поднася се с прясно нарязан магданоз и гарнитура от сварени на пара зеленчуци.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...