Зелевите листа се сваряват за около 10 минути. Сваряваме се моркова, граха, и едното яйце.
През това време подготвяме каймата, като я омесваме с едно яйце, лука, хляба, накиснат в прясно мляко, подправките и магданоза. Омесва се хубаво и се слага в хладилник малко да се стегне.
Зелевите листа подреждаме внимателно едно до друго или както Ви е удобно, за да може после да се навива хубаво.
Върху зелето слагаме малко галета и каймата. Отгоре подреждаме нарязания на кубчета морков, предварително сварените грах и яйце на колелца.
Поръсваме леко с олио и върху яйцето слагаме малко червен пипер.
Завиваме на руло, поръсваме отгоре с останалата галета, слагаме рулото върху хартия за печене и печем на умерена фурна до готовност.