Моят Кулинар
Вход
|
Регистрация
всичко
рецепти
любопитно
речник
форум
Рецепти
Кулинари
Любопитно
Полезно
Смях в кухнята
Форум
Вкъщи имам
Ключови думи
Тип ястие
салата
супа
предястие/гарнитура
основно
десерт
тестени
паста, спагети
зимнина/туршии
колбаси, деликатеси
напитки, коктейли
сосове, дресинги
Вид меню
детска кухня
диетично хранене
еротична кухня
вегетариански
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
с месо
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с мас
с желатин
разделно хранене
микровълнова кухня
Националност
българска кухня
руска кухня, ОНД
гръцка кухня
унгарска кухня
африканска кухня
италианска кухня
френска кухня
азиатска кухня
чешка, словашка кухня
балканска кухня
испанска кухня
британска кухня
сръбска кухня
китайска кухня
шведска кухня
полска кухня
кухня на САЩ
норвежка кухня
финландска кухня
турска кухня
немска кухня
грузинска кухня
тунизийска кухня
японска кухня
кубинска кухня
кувейтска кухня
ливанска кухня
индийска кухня
румънска кухня
исландска кухня
виетнамска кухня
афганска кухня
мексиканска кухня
израелска кухня
мароканска кухня
иракска кухня
етиопска кухня
арменска кухня
аржентинска кухня
венецуелска кухня
бразилска кухня
нидерландска кухня
канадска кухня
иранска кухня
австрийска кухня
ирландска кухня
Празник
Гергьовден
Коледа
Великден
Никулден
Сватба
Йордановден
Бъдни вечер
Ивановден
Нова Година
Димитровден
Игнажден
Бабинден
Петльовден
Месни заговезни
Петровден
Архангеловден
Петковден
Св. Апостол Филип (Коледни Заговезни)
Кръстовден
Голяма Богородица
Илинден
Андреевден (Мечкин ден)
Павльовден
Еньовден
Свети Прокопий
Свети Врачове
Цветница (Връбница)
Тодоровден (Конски Великден)
Лазаровден
Благовещение
Духовден
Елисей
Спасовден
Петдесетница
Вартоломей
Видовден
Симеоновден
Китайска Нова година
рожден ден
Свети Валентин
Стефановден
Васильовден
Силвестри
Сирни Заговезни
Баба Марта
Велики пости
Спасовден
Горещници
Св. Мартин
Хелоуин
Свети Спиридон
Свети Спиридон
Света Анна
Света Варвара
Време
< 10 м.
15 мин.
20 мин.
30 мин.
40 мин.
45 мин.
50 мин.
60 мин.
70 мин.
80 мин.
90 мин.
> 90 м.
Имам само
15
30
60
минути.
разширено търсене
Начало
»
Рецепти
»
Рулца от телешко месо
Рулца от телешко месо
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави снимка
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
шеф Готвач
Рейтинг:
2.6
(
базиран на
5
отзива
)
време
50 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
1
Киселите краставички и моркова нарежете на 4 ивички по дължина
2
Нарежете и начукайте месото като за шницели и поръсете с черен пипер, но не ги солете
3
Върху всеки поставете по един резен шунка, а в средата - по ивица морков и по две от краставичките
4
Завийте шницелите на рулца и ги увържете с дебел конец
5
Сложете ги със сгорещената мазнина в тенджера под налягане
6
Прибавете нарязания на едро лук, поръсете с брашно и разбъркайте
7
Налейте виното и оставете да заври, след което веднага сипетечаша вода, сложете сол, зърна черен пипер и останалите подправки
8
Затворете тенджерата и оставете ястието да се вари 15 минути след първото изпускане на пара от вентила
9
Преди да сервирате, отстранете конците от рулцата
10
Залейте ги със соса
11
Поднесете към тях топла гарнитура: макарони, ориз, пържени картофи.
продукти
600
гр.
телешко месо
50
мл
олио
50
гр.
шунка
50
гр.
моркови
50
гр.
кисели краставички
50
гр.
лук кромид стар
100
мл
вино бяло
15
гр.
брашно тип 500
1
бр.
дафинов лист
2
гр.
черен пипер млян
1/2
вр.
магданоз пресен
Подобни рецепти
Дяволски картофени хапки
Запечени картофки с млечен сос
Крем Шантили
Пикантни пилешки филенца
1
Подобни рецепти от форума
Диетични пролетни рулца
Панирани рачешки рулца
Телешко варено (2 вариант)
Манджа Поетика Пикант (Пилешко месо с гъби)
Месо с гъби и пушено сирене на фурна.
Грах с месо и картофи
Салата с рулца от раци
Задушен ориз със сос и месо
Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по:
Най-нови
|
Най-стари
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Гала вечеря в 3 рецепти
15 мин.
15 мин.
15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Полезно
Празници
Конвертори
Речник
Калории
Бързи връзки
Тип ястие
сосове, дресинги
напитки, коктейли
колбаси, деликатеси
зимнина/туршии
паста, спагети
тестени
десерт
основно
предястие/гарнитура
супа
салата
Вид меню
микровълнова кухня
разделно хранене
с желатин
с мас
с месо »
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с месен бульон
вегетариански »
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
еротична кухня
диетично хранене
детска кухня
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати
Общо гласували: 2959
|
Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
1
Абсолютно съм ЗА консумацията им. Храня детето си с тях възможно най-често.
Някои продукти наистина си заслужават. Биологично отгледаният зарзават има в пъти по-малко пестициди.
От време на време се храня с биохрани.
Смятам, че цената им е неоправдана и не ги купувам.
Нямам мнение по тази тема.
Коментирай
гласувай
С аромат на мъдрост
"Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик
Последвай аромата
Вкусни снимки
Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Време е за канелените сладкиши с орехи
Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Зелник, ама най-лесният на света!
Врели некипели
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...
Изкипи докрай
Видео вкусотии
Ах, леле, няма такава пица!
Хем пита, хем кифлички със сирене
УАУ! Никой не може да откаже едно парче от този сладкиш!!!
ИЗБРАНО ОТ МРЕЖАТА
02.07 | 11:00
Тези числа в рождената си дата показват, че съдбата е на ваша страна
02.07 | 10:00
Причиняват рак? Четири мита за слънцезащитните кремове
02.07 | 09:00
Kaжи ми какво те боли и ще ти кажа какво измъчва душата ти
© 2004 - 2024 Kulinar.bg
|
За нас
|
Правила за ползване
|
Реклама