Моят Кулинар
Вход
|
Регистрация
всичко
рецепти
любопитно
речник
форум
Рецепти
Кулинари
Любопитно
Полезно
Смях в кухнята
Форум
Вкъщи имам
Ключови думи
Тип ястие
салата
супа
предястие/гарнитура
основно
десерт
тестени
паста, спагети
зимнина/туршии
колбаси, деликатеси
напитки, коктейли
сосове, дресинги
Вид меню
детска кухня
диетично хранене
еротична кухня
вегетариански
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
с месо
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с мас
с желатин
разделно хранене
микровълнова кухня
Националност
българска кухня
руска кухня, ОНД
гръцка кухня
унгарска кухня
африканска кухня
италианска кухня
френска кухня
азиатска кухня
чешка, словашка кухня
балканска кухня
испанска кухня
британска кухня
сръбска кухня
китайска кухня
шведска кухня
полска кухня
кухня на САЩ
норвежка кухня
финландска кухня
турска кухня
немска кухня
грузинска кухня
тунизийска кухня
японска кухня
кубинска кухня
кувейтска кухня
ливанска кухня
индийска кухня
румънска кухня
исландска кухня
виетнамска кухня
афганска кухня
мексиканска кухня
израелска кухня
мароканска кухня
иракска кухня
етиопска кухня
арменска кухня
аржентинска кухня
венецуелска кухня
бразилска кухня
нидерландска кухня
канадска кухня
иранска кухня
австрийска кухня
ирландска кухня
Празник
Гергьовден
Коледа
Великден
Никулден
Сватба
Йордановден
Бъдни вечер
Ивановден
Нова Година
Димитровден
Игнажден
Бабинден
Петльовден
Месни заговезни
Петровден
Архангеловден
Петковден
Св. Апостол Филип (Коледни Заговезни)
Кръстовден
Голяма Богородица
Илинден
Андреевден (Мечкин ден)
Павльовден
Еньовден
Свети Прокопий
Свети Врачове
Цветница (Връбница)
Тодоровден (Конски Великден)
Лазаровден
Благовещение
Духовден
Елисей
Спасовден
Петдесетница
Вартоломей
Видовден
Симеоновден
Китайска Нова година
рожден ден
Свети Валентин
Стефановден
Васильовден
Силвестри
Сирни Заговезни
Баба Марта
Велики пости
Спасовден
Горещници
Св. Мартин
Хелоуин
Свети Спиридон
Свети Спиридон
Света Анна
Света Варвара
Време
< 10 м.
15 мин.
20 мин.
30 мин.
40 мин.
45 мин.
50 мин.
60 мин.
70 мин.
80 мин.
90 мин.
> 90 м.
Имам само
15
30
60
минути.
разширено търсене
Начало
»
Любопитно
»
С нож и вилица по света
Любопитно
Всичко от любопитно
Новини
Съвети
С нож и вилица по света
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
с нож и вилица по света
Символика на коледните колачета, кравайчета или гевречета
по статията работи:
Камелия Маринова
| 21 декември 2023 | 09:30
Както и да ги наречем, все са си вкусни!
с нож и вилица по света
Скандинавска кухня - Норвегия и Финландия
3
по статията работи:
Kulinar.bg
| 29 ноември 2023 | 09:35
Най-вкусната сьомга е норвежката
с нож и вилица по света
Скандинавска кухня - Швеция и Дания
1
по статията работи:
Kulinar.bg
| 17 октомври 2012 | 17:55
Основата на датската кухня е рибата, от която се приготвят супи и основни ястия
с нож и вилица по света
Сладък пътеводител на Тайланд: Khanom Wan Thai
2
по статията работи:
Милена Димитрова
| 05 август 2013 | 12:55
Запознайте се с традицията на сладкишите в красивата страна
с нож и вилица по света
Сомалийски полуостров
1
по статията работи:
Kulinar.bg
| 24 август 2013 | 10:00
В сомалийската кухня има големи регионални различия
с нож и вилица по света
Сомалия, с ухание на кардамон
7
по статията работи:
Kulinar.bg
| 07 юли 2013 | 10:00
Предпочитаното ястие за вечеря е Cambuulo – добре сготвен боб Azuki
с нож и вилица по света
Сорбе и шербет - сладка наслада за охлаждане
по статията работи:
Милена Димитрова
| 25 октомври 2018 | 11:30
Рецептата се приготвя под една или друга форма из цял свят
с нож и вилица по света
Сос Тартар - най-подходящият сос за риба
по статията работи:
Симона Иванова
| 04 декември 2015 | 13:15
Прави се лесно и бързо в домашни условия
с нож и вилица по света
Сос Тахини - неизменна част от арабската кухня
2
по статията работи:
Мартина Николова
| 05 юли 2014 | 09:00
Както и от хумуса и халвата в някои страни
с нож и вилица по света
Специалитет по френски - Гъши дроб
по статията работи:
Мартина Николова
| 31 юли 2013 | 16:04
Какво е "гушене" на гъски и как се постига вкусен гъши дроб
с нож и вилица по света
Сръбската плескавица: "Кюфтето трябва да е като мен"
по статията работи:
Мартина Николова
| 18 октомври 2013 | 15:22
Какво е скарата без вкусния сръбски специалитет
с нож и вилица по света
Старозагорски бирени мезета за любителите на прасета
4
по статията работи:
Милена Димитрова
| 01 юли 2013 | 12:26
Свинските уши на скара са редовно мезе в този български град
с нож и вилица по света
Стек Тартар - история на рецептата
по статията работи:
Мартина Николова
| 25 ноември 2013 | 12:56
Повече за историята и начина на приготвяне на специалитета
« предишна
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
следваща »
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Гала вечеря в 3 рецепти
15 мин.
15 мин.
15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Рецепти
Най-нови
Най-търсени
60 мин.
Бутер плитка с канела и захар
< 10 м.
Бързо шоколадово кексче без брашно
40 мин.
Лимонови блокчета
Полезно
Празници
Конвертори
Речник
Калории
Бързи връзки
Тип ястие
сосове, дресинги
напитки, коктейли
колбаси, деликатеси
зимнина/туршии
паста, спагети
тестени
десерт
основно
предястие/гарнитура
супа
салата
Вид меню
микровълнова кухня
разделно хранене
с желатин
с мас
с месо »
със свинско месо
с телешко месо
с птиче месо
с агнешко месо
с овче месо
със заешко
с няколко вида месо
с риба
с морски дарове
с кайма
с колбаси
със субпродукти
с месен бульон
вегетариански »
лакто-вегетарианска
лакто-ово-вегетариански
пълно вегетарианство
еротична кухня
диетично хранене
детска кухня
Резултати
Общо гласували: 2959
|
Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
1
Абсолютно съм ЗА консумацията им. Храня детето си с тях възможно най-често.
Някои продукти наистина си заслужават. Биологично отгледаният зарзават има в пъти по-малко пестициди.
От време на време се храня с биохрани.
Смятам, че цената им е неоправдана и не ги купувам.
Нямам мнение по тази тема.
Коментирай
гласувай
С аромат на мъдрост
"Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик
Последвай аромата
Вкусни снимки
Малки кашкавалени соленки :)
Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Зелник, ама най-лесният на света!
Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Картофки, ама по-така ;)
Врели некипели
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...
Изкипи докрай
Видео вкусотии
Ах, леле, няма такава пица!
Чудна погача за Коледа
Ето така се реже лук! Как не сме се сетили досега
ИЗБРАНО ОТ МРЕЖАТА
02.07 | 11:00
Тези числа в рождената си дата показват, че съдбата е на ваша страна
02.07 | 10:00
Причиняват рак? Четири мита за слънцезащитните кремове
02.07 | 09:00
Kaжи ми какво те боли и ще ти кажа какво измъчва душата ти
© 2004 - 2024 Kulinar.bg
|
За нас
|
Правила за ползване
|
Реклама